Suusahüpetes võitis kõige nooremate ehk kuni 8-aastaste tüdrukute seas Anette Viks. Poiste seas moodustasid esikolmiku Mirko Sepman, Frederik Oks ja Martin Lepp.

Kuni 10-aastaste poiste hulgas võidutses Kristofer Kärp, Joonas Jürise ja Freddy Pungari ees. Tüdrukutest võitis Luize Čodere Lätist. Teise koha sai Mari Liiv ja kolmas oli Liis Uudeberg.

Kuni 12-aastaste poiste parimaks osutus mõlemas voorus 23,5 meetrit hüpanud Oskar Ruukel. Oliver Reijo oli selles vanuseklassis teine ja Henry Hallik kolmas. Tüdrukute esikolmiku moodustasid Teele Uudeberg, Lisell Maksimov ja Kerlin Lammertson.

Kuni 14-aastaste seas näitas pikimaid õhulende Fred Gustavson, kes hüppas 26,5 ja 26 meetrit ning edestas Lauri Juuli ja Karel Pastarust.

Kõige vanemate võistlejate ehk 2007 ja varem sündinute hulgas võitis Hanno Henri Reidolf, kes hüppas K-25 mäel mõlemass voorus 27 meetrit. Teine kohta läks Richard Viksile ja kolmas oli Maria-Liisa Länik.

Kahevõistluses võitis kuni 8-aastaste hulgas tüdrukutest Anette Viks. Poistest oli parim Martin Lepp Mirko Sepmani ja Marten Jürise ees.

Kuni 10-aastaste poiste hulgas võidutses kahevõistluses nii nagu ka suusahüpetes Kristofer Kärp, kes edestas Robin Siilsalu ja Helmes Aarna Anti. Tüdrukutest oli kahe lätlanna järel eestlannadest parim Mari Liiv.

Kuni 12-aastaste poiste esikolmik oli Oskar Ruukel, Leo Bilans ja Henry Hallik. Tüdrukute seas edestas Teele Uudeberg Lisell Maksimovit.

Kuni 14-aastaste seas võitis pikimaid õhulende näidanud Karel Pastarus, kes suutis oma esikoha säilitada ka murdmaarajal.

"Tunne oli täitsa normaalne ja jäin ise sõiduga rohkem rahule kui hüpetega,” ütles Pastarus.

Päeva kiireima sõiduga tõusis hüpete viiendalt kohalt teiseks Ralf Rebane. Kolmas oli Ruubert Teder.

"Tunne oli endal enne võistlust hea ning keskendusin põhiliselt kahevõistluse peale. Hüpped olid normaalsed. Suusarajal tõusin päeva kiireima ajaga viiendalt kohalt teiseks. Päeva lõpuks olin suusahüpetes kuues ning kahevõistluses teine," võttis eduka päeva kokku Rebane.

"Hüpped välja ei tulnud, sest treenitud on suurelt mäelt ja väikesel mäel on teistsugune tehnika. Suusatamine läks hästi," ütles Teder.

Noorte Karikasari, kahevõistluse M-14 poodium

Kõige vanemate võistlejate ehk 2007 ja varem sündinute hulgas võitis Richard Viks. Hüpete järel juhtinud Hanno Henri Reidolf oli teine ja Änni Perv kolmas.