Esimese katse järel läks Sildaru võistlust juhtima. Tema hüpped olid küll madalamad kui teist kohta hoidnud ameeriklannal Hanna Faulhaberil, aga piisavalt tehnilised, et teda edestada. Kolmas oli esimese katse järel ameeriklanna Devin Logan.

Teise katse järel jäi Sildaru endiselt liidrikohale. Eestlanna tegi sarnase kava kui esimesel korral. Faulhaber oli taas tegemas ilusat esitust, aga ta kukkus viimasel hüppel. Kolmandaks tõusis Logani asemel teine ameeriklanna Brita Sigourney.

Kolmas katse esikolmiku järjestust ei muutnud. Sildaru keeras raskusastet juurde, sooritades kaks 900-kraadist hüpet järjest.

Neljandal katsel tõusis hõbemedalile Sigourney, Faulhaberile jäi pronksmedal. Oma viimasele katsele minnes oli Sildarul juba kuldmedal kindel.

Kümne medaliga tõusis 19-aastane Sildaru X-mängude läbi aegade edukaimaks teismeliseks. Üheksa medalit võitsid enne 20 eluaasta täitumist Shaun White ja Nyjah Huston.

Rennisõidu paremusjärjestus:

1. Kelly Sildaru (Eesti)
2. Brita Singourney (USA)
3. Hanna Faulhaber (USA)
4. Devin Logan (USA)
5. Dillan Glennie (Kanada)
6. Svea Irving (USA)
7. Annalisa Drew (USA)
8. Zoe Atkin (Suurbritannia)

Enne võistlust: Sildaru võitis X-mängudel rennisõidu 2020. aastal, aasta varem kuulus talle hõbemedal.

Paremusjärjestus selgitatakse nn jam-formaadis. Sportlased saavad 30 minuti jooksul sooritada nii palju katseid kui jõuavad. Arvesse läheb ainult parim katse. Kui näiteks Big Airi hüpetes jagati sportlastele ka punkte, siis rennisõidus reastavad kohtunikud sportlased üldmulje põhjal.

Sildaru suurimad konkurendid on rennisõidus ilmselt Hanna Faulhaber ja Brita Sigourney. Faulhaber on sellel hooajal MK-etappidel saanud teise, kolmanda, neljanda ja viienda koha. Sigourney on võistelnud vähem, ta on kirjas üks kolmas ja üks neljas koht. Sildarul on tänavu vastu panna kaks poodiumikohta: detsembris tuli ta Copperis kolmandaks ja jaanuaris Mammothis teiseks.

Tänavu rennisõitu valitsenud Eileen Gu sõitis pärast kaks nädalat tagasi peetud Mammothi MK-etapi võitmist Hiinasse, et valmistuda Pekingi olümpiamängudeks. X-mängudel ei osale ka tugevad Kanada rennisõitjad Rachael Karker ja Cassie Sharpe.