Transi buss sattus teel Tallinna avariisse, kui kaldus teelt välja ja vajus kraavi. Keegi õnnetuses vigastada ei saanud.

"Kahjuks tänast mängu Nõmme Kaljuga ei toimu. Ilmaolude tõttu meie buss pealinna ei jõudnud. Mäng on lükatud pühapäevale, 23. jaanuarile algusega kell 16.30," teatas Transi klubi oma koduleheküljel.

Mihkel Uiboleht Eesti jalgpalliliidust ütles Delfile, et Transi buss kaldus paarkümmend kilomeetrit enne Tallinna libeduse tõttu teelt välja. "Tegemist ei olnud tõsiste tagajärgedega õnnetusega. Lihtsalt bussi kraavist välja saamisega oli probleeme. Seetõttu lükati mäng edasi. Transi klubist öeldi, et tegemist oli õnneliku õnnetusega," sõnas Uiboleht.

Ka Transi klubist kinnitati Delfile, et õnnetus seisnes selles, et buss kaldus teelt välja ja vajus kraavi.

"Ühesõnaga, tegelikult avariid ei olnud. Meie klubi jaoks väike õnnetus. Teeolud olid päris rasked ja tugeva tuule ja libeda tee tõttu sõitis buss teelt välja. Välja ronida ei olnud võimalik nii kiiresti kui vaja ja seetõttu oli mõistlik mäng ära jätta. Õnneks kõik terved, buss terve ja uus mänguaeg olemas," selgitas Transi tegevjuht Konstantin Burdakov.

Trans ja Kalju on tänavusel Taliturniiril ühe mängu pidanud, kui Trans alistas Tallinna Levadia 2:0 ja Kalju leppis 2:2 viiki Tallinna Legioniga.