Kriisa on sel hooajal seni mänginud Saku 2. liigas Viljandi vald/Eesti Maavara ridades. Kriisa on sel hooajal mitmel korral valitud ka liiga kuu parimaks mängijaks.

Kogu hooajal on Kriisa keskmised statistilised näitajad üheksas kohtumises turniiri parima korvikütina 25,9 punkti, 8,7 lauapalli, 5,8 resultatiivset söötu ja 3,1 vaheltlõiget.

Nüüd lõi ta käed aga Tallinna Kaleviga, kes lööb kaasa Paf Eesti-Läti liigas. „Formaalselt on niimoodi, et olen nende mängija. Plaan on selline, et hakkan seal mängima,” tunnistas Kriisa Delfi Spordile. „Eks vaatab, millal esimese mängu teha saan. Ei ole veel meeskonnaga kohtunud. Asjad on läinud kiiresti ja paberimajandus aeti kiiresti korda.”

Kriisa sõnul soovib ta näha, kuidas on võimalik 47-aastasena kõrgliigas hakkama saada. „Eks see ole omamoodi põnev. Minu jaoks on see väljakutse,” sõnas Kriisa.

Kriisa mängis viimati kõrgliigas hooajal 2016/17, kui ta esindas BC Valga-Valka/Maks&Moorits meeskonda.

Tallinna Kalev hoiab Paf Eesti-Läti liigas kolme võidu ja 11 kaotusega eelviimast ehk 13. positsiooni. Järgmine mäng on neil kavas juba homme, kui võõrsil minnakse vastamisi Valmiera Glass Via’ga.