„See oli hea mäng. Kahjuks ei mänginud me võitmiseks piisavalt hästi. Mängisime hästi 35 kuni 36 minutit. Sellise koosseisuga ongi meil keeruline võita. Meil oli võimalusi, kuid võitmiseks peame tegutsema targemalt nii kaitses kui ka rünnakul,” teatas kaotuse järel Žalgirise peatreener Jure Zdovc klubi pressiteenistuse vahendusel.

„Kohtumise lõpus meie keskendumisvõime kadus. Väsisime ära. Suudame periooditi kaitses väga hästi mängida. Seejärel laseme endale aga mõned korvid visata ning kaitse hakkab lagunema,” rääkis Zdovc.

Kaotusega lõppenud kohtumises tõid Žalgirisele Edgaras Ulanovas 16 ning Karolis Lukosiunas 15 punkti. Võitjate parimad olid Marko Guduric 19 ja Sehmus Hazer 13 punktiga.

Turniiritabelis on Žalgiris kolme võidu ja 15 kaotusega viimasel ehk 18. kohal. Napilt nende ees on Ateena Panathinaikos nelja võidu ja 14 kaotusega.

„Meie jaoks on tähtsad kõik Euroliiga kohtumised. Kokkuvõttes on meie eesmärgiks viimase koha vältimine. Mänge on veel ees ja peame paremini tegutsema. Euroliiga on meie jaoks oluline, kuna see on Euroopas kõige tugevam korvpalliturniir,” seadis Zdovc sihte.

Euroliiga tabeliliidriks on Madridi Real 16 võidu ja kolme kaotusega, teine on FC Barcelona 16 võidu ja viie kaotusega.