Vaid viis kuud tagasi lõi Molkova käed Saksamaa mulluse karikafinalisti HL Buchholz 08-Rosengarteniga. Veel eelmisel laupäeval aitas ta "Luchse" – nagu naiskonda lühidalt hüütakse – kolme realiseeritud karistusviskega hooaja teise võiduni, kui HSG Bensheim/Auerbach alistati 26:25 (16:12).

Eelmisel nädalal oli siiski otsustatud kaheaastane leping sõbralikult lõpetada, sest liiga hästi ei sujunud koostöö ega ka naiskonna mängud Bundesligas. Väljalangemisohus klubi eest jõudis Molkova kaasa teha tosinas liiga- ja karikamängus ning visata 22 väravat.

"Olen väga rahul võimaluse eest end sellisel tasemel proovile panna, sain Bundesligas mängida paljude maailma tippude vastu. Samuti andis see aeg Saksamaal mulle selged signaalid, mille kallal pean veel tööd tegema, et tulevikus veegi kõrgemal tasemel mängida," sõnas neljal korral Eesti parimaks käsipalluriks valitu.

"Kahjuks ootused ja reaalsus päris kooskõlas polnud. Mänguaeg kuivas vigastatud pallurite naasmise tõttu kokku ning treeneril oli komme mängitada väga väikest koosseisu. Oli muidki probleeme ja kokkuvõttes võib öelda, et paljude pisiasjade kokkulangemise tõttu lõpetasime lepingu," selgitas Molkova.

Sel nädalal lendas Molkova Lissaboni ja sõlmis hooaja lõpuni kestva lepingu Portugali kõrgliigat juhtiva SL Benficaga. Kuulsa nimega klubi valitses kohalikku käsipalli 1980-ndatel, ent pärast seitsmenda meistritiitli võitmist 1992/1993 otsustati suurklubis alaga tegelemine lõpetada. Mõned aastad tagasi naasti ning mullu lõpetati meistriliigas juba teisel astmel.

"Benficaga tutvusin mullu, kui aprillis ühe treeningu seal tegin. Juba siis hämmastasid mind klubi mastaabid ja loodud tingimused. Mulle meeldib klubi visioon tervikuna ning plaan Portugali meistritiitel võita ja tuleval hooajal Euroopas mängida. Annan maksimumi, et Benficat selles aidata," kinnitas Molkova.

SK Reval-Spordi kasvandiku jaoks on tegu neljanda välisriigi ja viienda klubiga, kus ta leiba teenib. Kolme hooajaga Islandil kaasnes kohalik meistrikuld ja karikavõit ning viimased kaks aastat lisasid CV-sse samad trofeed Luksemburgis. Lisaks lõpetas Molkova kaks viimast hooaega kohaliku liiga parima snaipri ja parima mängija tiitliga.