Neljanädalaselt mängupausilt tulnud kahest seni punktita meeskonnast oli Kehra selgelt enam roostes. Rünnakud lõppesid kas pallikaotusega või lendasid nõrgad viskekatsed Artur Oganezovi kätesse. Kaitsegi polnud kehralastel just hea, sest Tapa esimesed viis rünnakut lõppesid kõik väravaga.

Kaotusseisu 0:5 jäänuna võttis Kehra peatreener Mart Raudsepp juba kuuendal minutil aja maha ja mõttepaus tõi tulu – kodumeeskond tabas kolm korda järjest. Uuesti rebisid külalised eest, kavalaid lahendusi leidis mängujuht Marten Saar, kelle viskest tuli 16. minutil 9:4.

Tapal oli tagaliinis vasakukäeliste osakonnas põud, sest puudusid nii Igor Berežnõi kui ka Ilja Kosmirak, ent neid asendas hästi tavapäraselt paremäärena tegutsev Marcus Rättel. Siiski nõelus Kehra vaikselt vahet kinni ja jõudis kahel korral kahe värava kaugusele.

Kaitses ei suutnud võõrustajad aga pidurdada päev varem 22. sünnipäeva tähistanud Vahur Oolupit, kes viis 27. minutil Tapa 14:9 juhtima ja tegi poolajaseisuks 16:10. Sinna vahele mahtus ka suurepärane topelttõrje Oganezovilt.

Teise pooltunni algul oli omakorda Tapa rünnakul raskustes, ega saanud peaaegu seitse minutit palli väravasse. Kehra aktiviseerus nii kaitses kui ka rünnakul ning Sergio-Silver Kreegimaa söötudest sündis efektseid väravaid. 42. minutil vähendas Sigmar Seermann vahe minimaalseks, 17:16.

Neli minutit hiljem süttisid tablool sama mehe pommviskest viiginumbrid 18:18. Tapa oli teise poolaja esimese veerandtunniga vaid kaks väravat visanud ning ei suutnud kolmel korral karistusviskestki palli hästi tõrjunud Mikola Naumi selja taha saata.

Nagu selles mängus juba kombeks, tuul pöördus. Tapa hoidis vastaseid üheksa minutit väravata, Kehral sai punase kaardi blokimeister Indrek Normak ja 6:0 vahespurdi lõpetuseks viis Oolup külalised 24:18 ette. Seda vahet kehralastel enam tagasi mängida ei õnnestunud ning Tapa võitis 27:22.

Esimesed punktid teeninud Tapa oli tänavu juba teistkordselt Kehrast parem, sest novembris alistati 11-kordne Eesti meister võõral väljakul Balti liiga raames. Oolup viskas võitjate kasuks kümme, Saar seitse ja Rättel neli väravat. Kehral tabas Seermann seitse, Danil Gumjanov kuus ja Kreegimaa neli korda.