Viljandlannade viimane mäng pärineb kuu aja tagant, kui võistkond alistas kodus eelmise aasta finalisti Võru VK/Barruse 3:2 ja kirjutas tabelisse kuue kaotuse kõrvale esimese võidu, kirjutab Võrkpall24.ee. Rohkem pole aga legendaarse võrkpallipere ehk Margit ja Merle Keerutaja juhendatav võistkond mänge pidada saanud, sest naiskonna buss tegi uue aasta alguses Tallinna mängule sõites avarii.

“Mäletatavasti elas Viljandi naiskond läbi bussiõnnetuse, mistõttu pidid mõned mängijad hooaja pooleli jätma. Nii meie kolmega ühendust võetigi,” valgustab paari kuu eest Saksamaal hooaja pooleli jätnud ja kodumaale naasnud Laak loo tagamaid.

“Viljandi Metall on ilusa ajalooga klubi ja selle eesotsas on auväärt inimesed, keda on sellisel moel rõõm aidata. See saab olema huvitav ja teistmoodi kogemus,” lisab Laak, kelle sõnul jätkab trio treenimist peamiselt Tallinnas ja hakkab käima Viljandi võistkonnaga vaid mängudel.

Juhul kui kogenud koondislased saavad mängu noorte viljandlannadega kiiresti hästi klappima, võib naiskond kerkida põhiturniiri lõpuks ideaalis kaheksandalt kohalt veel esikolmikusse.

Kui suur on aga tõenäosus, et Laak liitub veel sel hooajal mõne välisklubiga? “Kui midagi oluliselt ei muutu, siis ma sel hooajal välismaale enam ei kipu. Võtan profisportlase elust väikese pausi ja üritan armastuse võrkpallimängu vastu kodumaal üles soojendada,” vastab ta.