Portaal ennustab, et Toyota meeskond võtab ka sel aastal kaksikvõidu - maailmameistriks tuleb britt Elfyn Evans ja teise koha saab noor soomlane Kalle Rovanperä.

Kolmandat kohta pakutakse M-Spordi sõitjale Craig Breen`ile, kes sõidab esimest aastat MM-sarjas täiskohaga. 4.-5. kohta jäid jagama Hyundai piloodid Ott Tänak ja Thierry Neuville. Tänakut ei pannud seejuures esimesele kohale mitte ükski ajakirjanik. Eestlasele pakuti kolmel korral teist ning kahel korral nii kolmandat kui viiendat kohta. Neuville asetati korra ka esikohale.

Stephen Brunsdon, kes andis eestlasele viienda koha punktid, kirjutas Tänaku kohta: "Võib-olla läksin oma ennustusega liiga madalale, kuid hiljutine trend on see, et Neuville on endiselt Hyundai esisõitja. Võib-olla on Tänak saanud uue Hyundai arendamisel masinasse panna mõned asjad, mis talle meeldivad, kuid Hyundai senise vormi pealt lähtudes on nad Toyota järel paremuselt teisel kohal ja Tänak Neuville'i järel teisel kohal. Pärast 2021. aasta hooajal alla oma võimete esinemist ei tundu väga ebaõiglane, et ma temalt enamat ei oota."

Hyundai sõitjate järel kuuendaks hääletati M-Spordi sõitja Adrien Fourmaux, seitsmendaks Esapekka Lappi (Toyota), kaheksandaks Takamoto Katsuta (Toyota) ja üheksandaks Gus Greensmith (M-Sport). Kümnendat kohta jäid jagama Hyundai mehed Oliver Solberg ja Dani Sordo.

Jack Benyon kirjutas Evansit esikohale pannes, et waleslane "on kahel hooajal olnud Sebastien Ogier järel teine ja nüüd on ta valmis maailmameistriks tulema".

David Evans selgitas 33-aastase waleslase esikohale asetamist järgnevalt: "Tal on kiirus, stabiilsus ja auto, millega saab maailmameistriks tulla."

DirtFishi portaalis osalesid hääletusel ajakirjanikud David Evans, Luke Barry, Jack Benyon, Alasdair Lindsay, Ida Wood, Stephen Brunsdon ja Jack Cozens.

DirtFishi ajakirjanike antud hääled: