Euroliiga Final Four pidi esialgu toimuma 27. - 29. maini Saksamaa pealinnas, kuid viimaste teadete kohaselt kolitakse see ümber Belgradi. Portaali teatel on Belgradi võimud ees otsas linnapea asetäitja Goran Vesiciga pidamas Euroliiga esindajatega uue asukoha osas läbirääkimisi ning lõplik otsus peaks tulema lähitulevikus.

Probleem seisneb selles, et praeguses olukorras ei saa Saksamaa koroonapandeemia tõttu pealtvaatajaid Euroliiga hooaja kõige otsustavamateks kohtumisteks saali lubada. Belgradi linnavalitsus on aga andnud teada, et viiruse vastu vaktsineeritud inimesed pääsevad saali. Kui palju korvpallisõpru saali pääseks, pole veel selge. Serbia pealinnas asuv Štark Arena mahutab enam kui 18 000 pealtvaatajat.

Serbia meedia andmetel reisib Euroliiga president Jordi Bartomeu tuleval nädalal Belgradi, et finaalturniiri osas serblastega läbirääkimisi pidada.

Belgrad korraldas Final Fouri ka 2018. aastal. Toona alistas Madridi Real finaalis Istanbuli Fenerbahce. Serbia pealinnas asuv Štark Arena mahutab enam kui 18 000 pealtvaatajat.