"Kõik räägivad sellest, et saime Djokoviciga samal ajal koroona. Kuupäevad klapivadki. Inimesed küsivad minult sotsiaalmeedias, kas mina andsin talle COVID-i. Või hoopis tema mulle? Aga olgu, elu on vahel selline," rääkis Hayes-Davis.

Ilmselt oleks internet Hayes-Davise rahule jätnud, kui ta poleks detsembri keskel pärast Belgradis peetud Euroliiga mängu sealse Crvena zvezda vastu koos Djokoviciga poseerinud.

Nii Hayes-Davis kui ka Djokovic said positiivsest koroonaproovist teada mõni päev pärast Barcelona - Crvena zvezda mängu. Hayes-Davis valmistus sel hetkel juba järgmiseks Euroliiga matšiks Ateena Panathinaikosega, aga mängimise asemel pidi ta Ateena hotellituppa karantiini jääma.

"Olin nii vihane, sest tahtsin mängida. Olin lõpuks ometi heas hoos, sest mul tulid kaks mängu järjest hästi välja. Ja pealegi oli see mu sünnipäev. Ja siis sain COVID-i. Mul polnud võimalik midagi teha ja ma ei saanud isegi kodus olla. Pidin võõra riigi hotellis olema," meenutas Hayes-Davis.

Pärast karantiinist vabanemist sai ameeriklane platsile naasta, aga Djokovici jaoks on järgmised nädalad hoopis kehvemini läinud. Vaktsineerimata tennisisti Austraalia viisa tunnistati pärast pikki vaidlusi kehtetuks ja Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel mängimise asemel pidi ta Belgradi naasema.

Jaga
Kommentaarid