Laias laastus on vaatluse all neli suuremat rubriiki – kõik Eesti korvpalliga seonduv, Euroliiga, NBA ja muidugi Kullamäe personaalrubriik, uue saatekõlliga üllatav või õigemini isegi jalust rabav PanBalti.

Eesti korvpallist rääkides peame mõistagi tagasi minema ka karikavõistluste Final Fouri juurde, kus Tartu Ülikool/Maks&Moorits serveeris suurüllatuse. Klaarime sellega seoses Taltsi ees vanad võlad.

Kalev/Cramo „sõpru“ on saates teisigi. Kullamäe räägib erinevatest võtetest, millega ta on korduvalt selili keeranud Roberts Štelmahersi. Kuula ja imesta!

Eesti liiga ja eestlastega seotud üleminekud. Tartu üritas sarnaselt Kalev/Cramole värvata enda ridadesse Henri Drelli.

Euroliigas teeme juttu vilemeestest ja peatreeneritest. Kõige rohkem pakuvad mõistagi kõneainet Ergin Ataman ja Šarunas Jasikevicius. Juttu tuleb ka Madridi Realist, Moskva CSKA-st, Monacost ja Mike Jamesi imelisest muutumisest, Tel Avivi Maccabist ja Kaunase Žalgirisest.

Korvpalliliigas NBA räägime klubide väärtustest ning viimaste nädalate tippsündmusest. Dirk Nowitzki särgitseremoonia, Klay Thompsoni kauaoodatud tagasitulek, Lakersi soov vabaneda Russell Westbrookist, Chicago Bullsi ülesehitaja Arturas Karnišovas ning DeMar DeRozani kaks mälestusväärset õhtut. Head kuulamist!

1x
00:00