Algselt pidi TÜ/Bigbanki ja Audentese SG/Noortekoondise vaheline finaal toimuma 22. detsembril, kuid kuna osad mängijad olid nakatunud koroonaviirussesse, lükkus see edasi.

Täna Tartu ülikooli spordihallis peetud kohtumist dikteeris kogenum naiskond. Tasavägist mängu oli avageimis seisuni 12:12, siis sulustasid Eliise Hollas ja sidemängija Ann Starkopf järjest Noortekoondise ohtlikumad ründajad, Ingris Suvi lõi kaks serviässa ja edunumbrid üha kasvasid – 16 : 12, 20 : 14.

Teises geimis hoidsid tartlannad juhtohje enda käes algusest peale, kolmandas läks mäng juba täiesti ühte auku, Ingrid Kiiski rünnak pani matšile punkti. Nii tuligi kaotusest hoolimata lõpuvileni võidelnud 16-18-aastastel Audentese tüdrukutel teist aastat järjest leppida hõbemedalitega. Mullu võitis mäletatavasti koondise baasklubiks olnud TalTech.

Teist aastat Bigbanki naiste peatreeneri ametis olevale Hendrik Rikandi jaoks on see esimeseks täistabamuseks täiskasvanute seas. Mullu saadi nii Balti liigas kui ka Eesti meistrivõistlustel kolmas koht.

Kiisk tõi võitjatele 17 punkti, Suvi lisas 9, Hollas ja Laura Reiter võrdselt 8, Audentese resultatiivseim oli 13 silma kogunud Eva Liisa Kuivonen.