Arizona peatreener Tommy Lloyd avaldas pressikonverentsil, et eestlane sai viga mängu eel toimunud einestamise käigus. "Kerr ei mänginud täna, midagi hullu pole. See aga üllatas meid kõiki. Osad kutid lollitasid mängueelse lõunatamise ajal ning ta sai vigastada," rääkis ameeriklane. "Meie hinnangul pole vigastus tõsine, aga otsustasime talle puhkust anda." Mis täpsemalt juhtus, Lloyd ei avaldanud.

"Kõlab pööraselt, aga nii see juhtus. Ootame, et ta saaks peagi platsile naasta," jätkas Lloyd, kellelt seejärel uuriti, mida ta sellisest olukorrast üldse arvab. "Me tegeleme selliste asjadega tiimisiseselt. Ütlen nii palju, et õige kultuuri loomine pole kerge."

"Siin stabiilselt võita ja mängida on keeruline. Paljud inimesed räägivad, et oleme juba suur tiim, aga me pole," lisas peatreener. "Me oleme noor tiim, kellel on kasvuraskused. Meil on lihtsalt õnnestunud mõned võidud koguda. Kerril on käsil imeline hooaeg ja kõik teavad, kui oluline ta tiimile on. Kerr ei olnud ainus inimene antud vahejuhtumis, aga tema oli see, kes sai vigastada. Tegeleme sellega tiimisiseselt ning liigume edasi."

Kriisata mänginud Arizona võitis Utah Utesi 82:64. Leedulane Azuolas Tubelis paugutas võitjate kasuks üleplatsimehena 32 punkti. Wildcatsile oli see ühe kaotuse kõrvale juba 14. võiduks.

NCAA-s käisid platsil ka Carlos Jürgensi koduülikool Oral Roberts ja Kasper Suurorgi võistkond St. Francis Brooklyn Terriers.

Oral Roberts sai 84:72 jagu Kansas Cityst. Jürgens kogus 20 minutiga ühe punkti (vabavisked 1/4, kahesed 0/2), neli lauapalli ning kolm resultatiivset söötu. Jürgensi tiim on hooaega alustanud 12 võidu ja kuue kaotusega.

Suuroru võistkond jäi 76:81 alla Wagner Seahawksile. Eestlane kogus kaheksa minutiga neli punkti (vabavisked 2/2, kahesed 1/2, kolmesed 0/1). St. Francis Brooklyn sai nelja võidu kõrvale 12. kaotuse.