Serbia tennisetähe suur rivaal Rafael Nadal ütles, et soovib Djokovicile edu, kuid tahaks rohkem informatsiooni.

"Minu seisukohalt on veel palju vastamata küsimusi," rääkis Hispaania tennisetäht ajakirjanikele. "Ma tõesti austan teda [Djokovic], kuigi ma ei nõustu paljude asjadega, millega ta on kahe viimasel nädala jooksul hakkama saanud."

Maailmas kolmas reket Alexander Zverev leiab, et Austraalia võimud oleks pidanud juba enne Djokovici Melbourne`i saabumist asjad üheselt selgeks tegema. "Ma ei usu, et ta reisis siia lihtsalt hea õnne peale. Kui sul on viisa, siis sa eeldad, et saad ka mängida. Austraalia valitsus ja Victoria osariik oleks pidanud juba varem kõik selgeks tegema. See on ebaõiglane, et tuled kohale, aga ei saa mängida."

Maailma neljas reket Stefanos Tsitsipas peab kogu situatsiooni tennise jaoks väga ebameeldivaks. "Ma ei hakka valetama. See on olnud viimastel nädalatel põhiteemaks kõikjal. Selle aja jooksul pole tennisest palju räägitud, see on kahetsusväärne," lausus kreeklane.

Djokovici hoitakse enne homset istungit vahi all teadmata asukohtas ühes immigratsiooni kinnipidamisasutuses.

Kui Djokovic saab kohtus teistkordselt võidu ja tema viisa taastatakse, kohtub ta avaringis kaasmaalase Miomir Kecmanoviciga (ATP 78.). Kohus võib Djokovicile määrata riigist välja saatmise kõrval ka kolmeaastase viisakeelu.