Eelmine Hyundai võidusõiduauto i20 WRC oli suuresti Neuville`i käekirja järgi tehtud, sest belglane esindab Hyundaid juba aastast 2014.

Uue hübriidajamiga masina kohta ütles Neuville Belgia ringhäälingu RTBF veebisaidile: "See pole kellegi auto. Oleme seda koos arendanud. Nii mina kui ka Ott käisime kõikidel koosolekutel, kus otsuseid langetati ja olime ka kõikidel testidel kaasatud. Tegime testimist sama palju."

"Rääkisime omavahel palju uuest autost. Olen tehtud tööga rahul. Olime suurema osa ajast samal lainepikkusel ja lükkasime meeskonda samas suunas. Arvan, et oleme teinud õigeid otsuseid. Nüüd on vaja vaid pisidetailid paika saada," jätkas belglane. "Võrreldes algse prototüübiga oleme teinud suuri muudatusi. Võib-olla oleme graafikust veidi maas, kuid oleme viimase paari kuu jooksul palju tööd teinud."

Mõistagi tunnistab Neuville, et ees ootab suur teadmatus, sest MM-sari teeb ajaloo suurima tehnoloogilise revolutsiooni.

"Muidugi muudab uus tehnoloogia olukorda. Ees ootab palju tundmatut, sest niivõrd palju asju autos on muutunud. Meil oli ka üsna vähe aega uute autode ehitamiseks, nii et hooaja algus võib olla tavapärasest keerulisem," tunnistab Neuville.

"Üsna sageli võib selles olukorras üks meeskond teistest ees olla. Siiski loodan, et kohaneme kiiresti ja saame sõita võitude ja meistritiitlite poole."

Hooaja avaetapiks olev Monte Carlo ralli peetakse 20. - 23. jaanuarini.