Esmalt vilistas Skazwe mängu lõppenuks 85. minutil. Teist korda lasi ta lõpuvilet, kui kell näitas 89 minutit ja 49 sekundit - see põhjustas protesti Tuneesia treenerite pingil, mistõttu tuli kohtunikebrigaad turvameeste saatel kiirelt riietusruumi toimetada.

20 minutit pärast lõpuvilet jäi pooleli Mali peatreeneri Mohamed Magassouba pressikonverents, kuna Aafrika jalgpalliliidu ametnikud ajasid mängijaid tagasi väljakule viimast kolme minutit mängima. Mali mängijad tulidki 20 minutit hiljem platsile, aga tuneeslased lõõgastusid juba jäävannis ning keeldusid kohtumist jätkamast.
"Ta andis 85. minutil vilet ja siis uuesti 89. minutil. Üleaega oleks pidanud olema seitse-kaheksa minutit. Tema otsus on seletamatu. Mängijad olid juba 35 minutit jäävanni võtnud, enne kui nad uuesti välja kutsuti. Ma olen pikka aega treener olnud, aga pole sellist asja kunagi näinud," kommenteeris Tuneesia peatreener Mondher Kebaier.

Skazwe lasi seejärel ka kolmandat korda lõpuvilet, mis kuulutas Mali 1:0 võiduga lõppenud alagrupimatši päriselt lõppenuks. Arvatakse, et Skazwe unustas oma kella mängu keskel viieminutilise joogipausi ajal lihtsalt kinni vajutada.
Sikazwe pole sugugi mingi algaja kohtunik ega suvaline mees metsast. 2018. aastal vilistas ta ka 2018. aasta MM-finaalturniiri Venemaal, kus tema teenindada usaldati alagrupikohtumised Belgia - Panama ja Jaapan - Poola.