Jabeurile hakkas avaseti lõpus häda tegema alaselg. Pärast meditisinilist pausi üritas ta veel edasi mängida, aga juba esimesest punktist peale oli selge, et mänguks enam ei lähe. Avaseti võitis Kontaveit 6 : 4.

"Keegi ei taha kunagi niimoodi võita. Loodan, et tal midagi tõsist pole ja ta on järgmisel nädalal taas valmis mängima. Olin rahul, et mängisin avasetis nii, nagu ma mängisin, ja võitsin selle," kommenteeris Kontaveit väljakul.

43 minutit kestnud avasetis tegi Kontaveit kolm topeltviga, Jabeur lõi ühe serviässa. Kontaveiti esimene serv jäi väljakusse 54% ulatuses ning esimeselt servilt võitis ta 74% punktidest, teiselt servilt 44%. Jabeuri esimese servi õnnestumisprotsent oli 47%, sellelt võidetud punktide protsent 60% ning teise servi võiduprotsent 47%.

Mõlemal naisel oli neli murdevõimalust, millest Kontaveit kasutas ära kaks ja Jabeur ühe. Kõikidest punktidest kuulusid Kontaveidile 36, Jabeurile 31.

Kontaveidi poolfinaali vastane tuleb duellist Barbora Krejcikova (Tšehhi, WTA 4.) ja Caroline Garcia (Prantsusmaa, WTA 75.) vahel.