Arlet Levandi treenerist ema Anna Levandi tunnistas, et poja sõit polnud ideaalne, sisse tulid ka mõned vead, kuid põhimõtteliselt pidas ta pingele vastu. „Tubli poiss! Pinge oli suur... Esimest korda nii suurel võistlusel ja lisaks veel kodupubliku ees. Ta sai hakkama," lausus Anna Levandi.

Arlet Levandi ise jäi pärast 70,04 punkti andnud lühikava vaoshoituks. Korraks läks ta pingerivis kolmandale positsioonile, kuid mida grupp edasi, seda tugevama tasemega sõitjad jääle tulid. Vabakava sõitva 24 parema hulka pääs oli siiski kohe pärast punktisumma teada saamist kindel.

„Ma ei saa praegu veel emotsioonidesse minna, võistlust pole ju lõpuni viidud. Läks kuidas läks, treenisin perfektsuse peale ja sõit tuli nagu tuli, aga muidu olen rahul," hindas ta oma esitust ning lisas, et vajaka jäi hüpete puhtusest. „Vaadates senist hooaega, on punktiskoor õige. Kui püstitasin isikliku rekordi 75 punkti, oli sõit puhas."

Anna Levandi leidis siiski, et summa oleks võinud olla suurem, kuid nurisemiseks ei näinud temagi põhjust. See, et poeg pääseb reede õhtul sõitma vabakava, olevat aga tema sõnul tore. „Viimasel nädalal oli tunda, et pinge hakkab kasvama. Treeningutel loksusid asjad siiski paika," märkis ta.

Poega jääle saates andis Anna talle kaasa julgustava ja ergutava sõnumi. „Ema ütles, et mine läbi seinade julgelt tegema. Sain seinadest läbi," õhkas Arlet. „Keskendusin sellele, et teha oma asja. Publikule ma ei mõtelnud, pea oli tühi. Kavas keskendusin igale elemendile põhjalikult ja läksin neid sooritama puhta lehena. "