"Kaaberma küsimus on prokuratuuris uurimise all, mistõttu ei saa meie selles asjas midagi kommenteerida," ütles Delfile vehklemisliidu president Ants Veetõusme.

"Andsime täna uuele peasekretärile ülesandeks kõik eelmise aasta dokumendid välja otsida ja läbi vaadata. Kuna eelmine peasekretär lahkus koos eelmise juhatusega, peab hakkama uus inimene nende dokumentidega otsast peale tegelema."

Küsimusele, kas Kaaberma jääb politseiuurimise ajaks ametisse, vastas Veetõusme jaatavalt: "Keegi ei ole tema treenerioskusi kahtluse alla seadnud. See, mis kõnealustesse dokumentidesse puutub, sellega tegelevad uurimisorganid – kõik sõltub neist."

Aasta lõpul avaldas Ekspress loo vehklemisliidu intriigidest, mille keskmes oli Kaaberma. Artiklis tuvastas Eesti Ekspress alaliidu dokumentidest kaks Venemaalt pärit tšekki (epeeterade eest summas 13 000 eurot), mille Kaaberma oli avansi saamiseks esitanud, kuid mille väidetav väljastaja ei teadnud neist midagi. Nüüdseks on Põhja ringkonnaprokuratuur ning Põhja prefektuuri kriminaalbüroo kelmuste ja majanduskuritegude talitus algatanud Kaaberma suhtes kriminaalasja.