Tõusude ja mõõnadega kohtumises kaotas Barcelona esimese poolaja 28:34, aga kolme veerandi järel olid võõrustajad ees 54:47. Seejärel tuli Milano järgi ja viimastel minutitel oldi kindlamad. Võiduviskeks osutus Malcolm Delaney tabav kolmene 12 sekundit enne lõppu, mis viis Milano 74:70 ette.

Milano resultatiivseim oli 18 punktiga Sergio Rodriguez, 15 punkti viskas Delaney. Barcelona kasuks tõid Kyle Kuric 22 ja Nikola Mirotic 18 punkti.

Tipphetked:

Euroliigas teise mängu järjest kaotanud Barcelonal on 15 võitu ja 4 kaotust. Madridi Realil, kelle eilseks planeeritud mäng Belgradi Crvena zvezdaga jäi vastaste koroonaprobleemide tõttu ära, on 14 võitu ja 3 kaotust.

Barcelona peatreener Šarunas Jasikevicius oli vahetult pärast mängu äärmiselt pettunud. Tema otseülekandes antud intervjuu jäi lühikeseks.

Reporter: "Positiivne reaktsioon kolmandal veerandajal, aga sellest ei piisanud."

Jasikevicius: "Millist positiivset asja te näete? Kaotasime kodusaalis. Mis selles positiivset on? Miks me endale valetama peame? Kaotasime ja ei täitnud mänguplaani. Vastased läksid meist paremalt poolt mööda. Meid võeti rünnakust välja. Mis positiivsed asjad?"

Seejärel läks Jasikevicius riietusruumi. Pressikonverentsil oli ta juba rahulikum.

"Me ei suutnud mõista, et Milano mängijad on paremale poole läbi minnes väga tugevad ja nad viskavad hästi. Detailide mõttes olid need ainukesed asjad, millega mul probleem oli. Aga hoiak ja eneseohverdamine olid kõrgeimal tasemel," ütles ta.

Teistes kolmapäevastes mängudes võitis Müncheni Bayern kodus Kaunase Žalgirist 74:65 ja Istanbuli Fenerbahce alistas kodusaalis 94:80 Piraeuse Olympiacose.

Täna peetakse Euroliigas üks mäng, Ateena Panathinaikos võõrustab Moskva CSKA-d. Ülejäänud viis 20. vooru mängu lükati edasi.