Sprint õnnestus paremini Kaidyl, kes kvalifikatsioonis oli 10. ja lõpuks sai 13. koha. Keidyl oli kvalifikatsioonis 21. aeg ja lõpuks sai ta 19. koha.

„Mingeid ootusi enne starti ei olnud. Läksin sõitma vaba ning kerge tundega. Stardist väljudes sain koheselt aru, et suusad on täna väga head. Rajal liikudes tundsin, et on kiirust ja jõudu sõita. Finišis, kui kohta nägin, olin väga üllatunud, sest ei osanud sellist tulemust üldse oodata. Veerandfinaal kujunes arvatavast aeglasemaks ning sealt kahjuks edasi pääseda ei õnnestunud,“ selgitas Kaidy.

„Eelsõit väga hästi ei õnnestunud. Aga veerandfinaalis said parandused tehtud ja sõit oli 8 sekundit kiirem. Jäin oma sprindi tulemusega rahule. Suusad olid ka sel päeval väga head,“ ütles Keidy.

10km vabatehnikasõit õnnestus omakorda paremini Keidyl, kes sai koguni 13. koha. Kaidyle läks protokolli 27. koht.

„Hakkasin kohe algusest kiiresti sõitma. Püüdsin ühtlases tempos sõita ja lõpus natuke veel juurde panna. Selle sõiduga jäin väga rahule,“ kirjeldas Keidy.

„Stardist oli minek väga hea. Sõitsin ühtlase tempoga ning kerge tundega. Lõpukilomeetrid tulid seevastu raskelt, kuid suutsin ennast veel viimasel 500 meetril neli kohta ettepoole sõita,“ ütles Kaidy.

Õed Kaasikud

10km klassikadistants Keidyl ja Kaidyl nii hästi ei õnnestunud ja tasuks vastavalt 34. ja 44. koht.

„Distantsi alguse pool oli veidi aeglane, oleks võinud kiiremini alustada. Muidu püüdsin oma sõitu sõita ja tehnikat jälgida,“ selgitas Keidy.

„Suusad olid ka sellel päeval head, kuid ise ei suutnud oma tulemust ära teha. Tunnen, et olen võimeline kiiremini sõitma,“ lisas Kaidy.

Skandinaavaia karikasarja kolmas etapp toimub Otepääl 11.-13. veebruaril.