Mirrori andmetel on Ronaldo andnud oma agendile Jorge Mendesele korralduse talle uus klubi otsida.

Väidetavalt pole portugallane rahul detsembri alguses Manchester Unitedi tüüri juurde toodud sakslase Ralf Rangnicki taktika ja mängustiiliga.

Eelmisel suvel Unitedisse tagasi kolinud Ronaldo on mänginud sel hooajal juba kolme peatreeneri käe all, sest pärast Ole Gunnar Solskjaeri vallandamist täitis peatreeneri ülesandeid lühikest aega ka Michael Carrick.

Ka Ronaldo pole Inglismaal kriitikast pääsenud, sest ta ei ole suutnud klubi tõsta meistriliigas kõrgemale seitsmendast kohast.

"Hakkan arvama, et Manchester City põikas kuuli eest kõrvale, kui otsustas Ronaldot mitte palgata. See on üks selline käik, mis nägi hea välja, kuid pole kaugeltki hea. Arvan, et ta tekitab klubile palju probleeme," sõnas endine Inglismaa koondislane Trevor Sinclair Talksportis.

Hilissuvel Torino Juventusest Unitedisse siirdunud 36-aastane Portugali täht on löönud Inglismaal kokku 14 väravat, millega on oma meeskonna parim väravakütt.

Kõige metsikumad kuulujutud viivad Ronaldo Barcelonasse, mis on tema endise koduklubi Madridi Reali vihatuim rivaal. Spekulatsioonidele annab hoogu fakt, et Barcelona juhtfiguurid Mateu Alemany ja Joan Laporta on Ronaldo agendi väga lähedased sõbrad.

Ilmselt on aga Barcelona rahaprobleemid liiga suured, et eelmisel suvel Lionel Messist loobuma pidanud klubi suudaks Ronaldot palgata.

Viiel korral maailma parimaks jalgpalluriks valitud Ronaldol on Unitediga 2+1 aasta pikkune leping.