Pärast kümnepäevast sunnitud pausi naasis FC Barcelona eile taas väljakule, kui kaotas koduliigas lisaaja järel Manresale 95:96. Mängujärgsel pressikonverentsil pidi Jasikevicius vastama ka oma tervise ning koroonaviiruse ohutusnõuete kohta.

"Kõik tõlgendavad mu sõnu kuidas tahavad, aga kui ma oleksin kümme aastat tagasi mingi viiruse saanud, oleksime joonud kaks tassi teed ja läinud tööle tagasi," sõnas leedukas. "Selline oleks olukord, kui poleks kõiki neid omikrone, deltakrone, kovideid ja mida kõike muud. Ma ei tea, kellele seda asja vaja on. Ma ei nõustu paljude asjadega."

"Iga kord, kui ma seda räägin, ei näe ma seda kuskil avaldatuna. Tundub, et kõik sellest kasu ei saa," lisas Jasikevicius.

45-aastane Jasikevicius paranes teist korda koroonaviirusest vahetult enne mängu Manresaga. Esmakordselt oli ta COVID-19 läbi põdenud 2020. aastal, oma esimesel hooajal Barcelonas.

Barcelonal on pärast viimast allajäämist tabelis 11 võitu ja kolm kaotust, millega asutakse Hispaania meistriliigas teisel kohal. Liider on Madridi Real (15-1).