Endine Suurbritannia Iseseisvuspartei juht Farage jagas täna sotsiaalmeedias videot, kus ta ootab koos Novak Djokovici perekonnaga Melbourne'i kohtu otsust, mis tühistas Austraalia valitsuse otsuse tennisetähe viisa kehtetuks kuulutada.

Murray kirjutas selle peale Twitterisse: "Palun jäädvustage see ebamugav hetk, kui ütlete neile, et olete keskendunud suurema osa oma karjäärist kampaaniale, et Ida-Euroopast pärit inimesed välja saata."

Farage ei jäänud vastust võlgu ja kirjutas Murrayle: "Kallis Andy, te ei mõista poliitikat ega Brexiti kampaaniat, kuid olete täis eelarvamusi. Keskenduge tennisele ja, üks nõuanne, naeratage aeg-ajalt."

Djokovic saabus Melbourne'i eelmisel kolmapäeval, taskus kvalifitseeritud arsti ja Victoria osariigi poolt kinnitatud eriluba, mis tõendab, et teda ei tohi meditsiinilistel põhjustel koroonaviiruse vastu vaktsineerida. Sellest hoolimata paigutati ta Austraalia valitsuse otsusega koos teiste illegaalsete piiriületajate ja pagulastega täidetud hotelli. Kui tema advokaadid poleks otsust kohtu kaudu vaidlustanud, oleks 20-kordne suure slämmi tšempion juba tagasi Serbiasse saadetud.