Esimesel võistluspäeval oli eestlastest parim Pastarus, kes hüppemäel näitas 12.koha andnud õhulendu, kuid suusarajal langes 22.

„Ma arvan, et see oli väga tore reis, mis andis palju uusi kogemusi. Andsin endast maksimumi, et läheks hästi, kuid peab veel rohkem treenima. Välismaa võistlustel on see hea, et seal pingutad rohkem ja näed rohkem. Minu meelest on veel oluline, et saab uusi mägesid ja suusaradu proovida,“ ütles pärast võistlust Pastarus.

Gustavson, tõusis hüppemäel saavutatud 26. kohalt sõiduga 24. Tema järel nii hüppemäel kui sõidus lõpetas Teder. Aarna sai 29. koha.

"Sai tehnikat 3 päeva enne võistlust parandada, kuid parimatest jään veel kaugele. Seega peab ennast kõvasti nii hüpetes kui ka suusatamises parandama," ütles Gustavson.

"Oli väga tore ja sai harjutada ning kõvasti pingutada, kuid sellest ei piisa ning tuleb kõvasti treenida," lisas Teder.

Ruubert Teder, Karel Pastarus, Matias Aarna, Fred Gustavson

Teisel võistluspäeval oli Pastarus hüppemäel lausa 10., kuid langes sõiduga 15. Paarisrakendina liikusid taas Gustavson ja Teder, neile vastavalt 25. ja 26. koht. Aarna oli taas 29.

"Veel on vaja kõvasti tööd teha. Välismaal on huvitavam ja keerulisem võistelda, saab kogemust ja näeb, mida on vaja veel arendada," võttis Aarna võistluse kokku.