Täna kokku viis möödalasku teinud Tomingas püsis veel viimase püstitiiru eel kindlalt punktikoha konkurentsis, kuid kaks eksimust ja raske viimane ring tähendasid seda, et eestlanna lõpetas täpselt samal positsioonil kust sõitu alustas.

Võidu võtnud Röiseland käis täna küll kahel korral trahviringidel, aga liidrikohta sellest hoolimata kordagi ei loovutanud. Teise koha sai rootslanna Hanna Öberg (+33,4) ning kolmas oli valgevenelanna Džinara Alimbekava (+42,7).

Lõppjärjestus:

Enne võistlust:

Sõitu alustab esikohalt norralanna Marte Olsbu Röiseland, kes võidutses sprindidistantsil hoolimata ühest eksimusest, ta edestas valgevenelannat Hanna Solat ja prantslannat Julia Simoni 7,1 sekundiga. Kui Sola tegi ühe, siis Simon kaks eksimust lasketiirudes.

Eesti laskesuusatajatest pääses ainsana jälitussõitu Tuuli Tomingas, kes lõpetas sõidu 43. kohal (+1.39,7). Oja oli kolme eksimuse juures 64. (+2.25,6) ja Lehtla ühe trahviga 79. (+3.02,1).

Kolmikust on sel hooajal punktidele ehk 40 sekka jõudnud vaid Tomingas, kellel on sprintidest ette näidata 21. ja 37. koht ning jälitussõidust 35. positsioon.