Terve kohtumise vältel käis Viimsi spordikeskuses tihe punkt-punktis heitlus, millest lõpus suutis TalTech siiski võitjana väljuda. Esimese poolaja nelja punktiga kaotanud külalised pidi läbi ajama ilma Mikk Jurkatammeta, kes siirdub mängima Itaalia kõrgliigasse.

TalTechi resultatiivseim oli Oliver Metsalu 16 punkti ja 12 lauapalliga. Ran Andre Pehka lisas 14 ja Sten-Timmu Sokk 12 punkti.

Kaotajate parim oli Jorgen Rikberg 16 punktiga. Lätlane Ronalds Zakis sai hakkama kaksikduubliga, kui kogus 13 silma ja 13 lauapalli.

Täispikkuses:



Enne Kohtumist:

Viimsi asub turniiritabelis kümne võidu ja kolme kaotusega neljandal ning TalTech üheksa võidu ja kuue kaotusega viiendal kohal.

Uustulnuk Viimsi on Eesti-Läti liigas oma masti võistkondade vastu tunnistanud ainult võite. Kaotused on saadud Kalev/Cramolt, Riia VEF-ilt ja Ventspilsilt.

Viimsi ja TalTechi esimene omavaheline mäng lõppes võõrsil mänginud Viimsi 88:70 võiduga. TalTech sai väikese revanši detsembris Tartus peetud karikavõistlustel, mille kolmanda koha mängus jäädi peale 89:82.