Freestyle suusatamise juunioride tasavägise võistluse võitis Stefan Sorokin 251 punktiga, Harri Tammemägi sai 243 ja Mattias Treial 226 punkti.

"Jäin sooritusega rahule, sest sain tehtud trikid, mida tahtsin teha, aga alati saab puhtamalt. Konkurents oli tugev ja kaasvõistlejad tegid ka päris tehnilisi ja puhtaid trikke. Üldiselt oli võistluse korraldus hea, aga pargis oleks võinud olla natuke tehnilisemad ja pikemad takistused," ütles Sorokin.

Poisslaste arvestuses läks võit Artur Ressile 200 punktiga, Mihkel Murrand sai 178 ja Richard Pärn 123 punkti.

Mudilaste (kuni 10a.) parim oli Kaspar Kuusmik 97 punktiga, Lucas Virman sai kirja 81 punkti.

Lumelauasõidus oli juunioride seas mäekõrguselt teistest parem Uku Gustav Oidermaa kogudes 228 punkti. Teise koha saanud Kristofer Erik Kolk sai 153 ja kolmandaks tulnud Marcus Letner 145 punkti.

„Võistlusega jäin üldiselt rahule. Takistused olid hästi ehitatud ja lõbus oli sõita. Esimesel sõidul ei tulnud teine trikk välja nii nagu soovisin. Õnneks teisel katsel tulid mõlemad trikid hästi välja. Tahaksin sel aastal veel ära teha paar uut trikki, näiteks kickerist backside 900 ja sõita nii palju kui võimalik,“ kirjeldas Oidermaa võistluse kulgu ja rääkis oma hooaja eesmärkidest.

Kiviõli noortesari, juunioride autasustamine

Tüdrukute juunioride arvestus võitis Uku Gustavi õde Triinu Marta Oidermaa 205 punktiga. Talle järgnesid Berit Raun ja Laura Agna vastavalt 171 ja 167 punktiga.

"Mulle meeldisid kõik sõidud ja torud, reilid, boxid ning ka see, et oli kõigile midagi sõita. Jäin enda sõitudega rahule, kuna tegin kõik nii ära nagu tahtsin. Soovin sel hooajal nautida sõitmist ja teha puhtamaid ja ägedamaid trikke kui eelmine aasta ning palju võistelda," võttis Oidermaa võistluse ja hooaja plaanid kokku.

Berit Raun, lumelaud

Poisslaste (11-14) arvestuses võitis suurepärase teise sõiduga Joonas Reimers. Ta sai selle eest 177 punkti ja edestas Richard Toomelat ja Gregor Partsi, kes tegid oma parima sõidu avalaskumisel, kogudes vastavalt 160 ja 151 punkti.

Tütarlaste seas edestas 130 punkti kogunud Maarja Liis Rahumeel 127 punkti saanud Betra Merimaad.

Lumelaua ja freestyle suusatamise II Noortesarja etapp toimub 22. jaanuaril Kuutsemäel.