Sellise informatsiooniga tuli välja Ukraina portaal Sportarena. Ukraina väljaande teatel on Kolos huvitatud Kreida enda ridadesse toomisest. Väidetavalt kaalub klubi Kreida laenule toomist võimalusega ta hiljem Floralt üle osta.

Flora hingekirja kuuluv Kreida mängis lõppenud hooaja laenul Rootsi esiliigas Helsinborgis. 24 kohtumist Rootsis pidanud Kreida aitas klubi kõrgliigasse tagasi.

Delfi Sport kirjutas detsembris, et Flora otsib Kreidale võimalust end välismaal taas proovile panna ning üks variant on ka Helsinborgi naasmine. Nüüd aga paistab, et Kreida vastu tuntakse huvi ka Ukrainast.

Kovalivka Kolos hoiab käimasoleval hooajal Ukraina meistriliigas kaheksandat kohta. Mullu lõpetas klubi hooaja neljandal positsioonil. Ukraina kõrgliigas mängib ka keskkaitsja Joonas Tamm, kelle leivaisa Poltava Vorskla hoiab tabelis viiendat kohta.

Viimase paari nädala jooksul on mitu Eesti koondislast kas siirdunud välismaale või välismaal koduklubi vahetanud. Mullu Premium liigas väravaküttide auhinna nimel heidelnud Rauno Sappinen ja Henri Anier liitusid vastavalt Gliwice Piasti (Poola) ja Muangthong Unitediga (Tai). Reedel selgus, et Karol Mets siirdus Šveitsi liidri FC Zürichi ridadesse, Rootsi klubi Göteborgi IFK teatas täna Erik Sorga palkamisest.