Võistluse võitis hiinlanna Eileen Gu 97,50 punktiga. Gu ja Sildaru olid ainsad, kes teenisid sel korral üle 90 punkti. Mõlemad naised suutsid seda mõlemal laskumisel. Gu avalaskumise tulemuseks oli 94,50 punkti ning Sildarul 90,25 punkti.

Kui Gu edestas Sildaru 5 punktiga, siis Sildaru edestas kolmanda koha saanud Brita Sigourney’t 4,75 punktiga ehk kaks paremat olid ülejäänutest selgelt üle.

Sigourney sai 87,75 punktiga kolmanda, ameeriklanna Hanna Faulhaber 87,25-ga neljanda, hiinlanna Fanghui Li 86,25-ga viienda ja jaapanlanna Saori Suzuki 85,00-ga kuuenda koha. Finaalis oli kokku kümme naist, kes teenisid kõik vähemalt 81 punkti.

Seekordses finaalis oli kõikidel sportlastel kaks laskumist. Esialgu pidi olema kolm laskumist, kuid kehvade ilmastikutingimuste tõttu lükati mitmed reedesed võistlused laupäevaks ja seetõttu oli laupäevana ajakava üsna pingeline ning sportlastel tuli leppida kahe laskumisega.

Rennisõidu MK-hooaeg on sellega ka lõppenud. Kokku oli kavas neli etappi ning kõik neli lõppesid Gu võiduga. Seega viis Gu koju ka rennisõidu kristallgloobuse. Sildaru osales neljast jõuproovist kahel. Kui Mammothis tuli nüüd teine koht, siis Copperis oli talle kirja läinud kolmas koht.

Meeste rennisõidu võistluse võitis Mammothis Uus-Meremaa sportlane Nico Porteous, kes kogus 97,00 punkti. Teiseks tuli kahekordne olümpiavõitja David Wise USA-st. Wise sai kirja 95,25 punkti. Kolmanda koha teenis ameeriklane Aaron Blunck 93,75 punktiga.

Enne võistlust:

Esialgu pidi rennisõidu finaal algama Eesti aja järgi laupäeva varahommikul kell 5.00, kuid tugevate tuulte tõttu lükati seda edasi.

Finaalis lööb kaasa ka 2019. aasta rennisõidu maailmameister Kelly Sildaru, kes sai eilses kvalifikatsioonis kirja viienda koha.

Kui tavapäraselt jõuab MK-sarjas finaali kaheksa naist, siis Mammothis pääses finaali kümme sportlast.

Eelvõistlusel suutsid Sildaru edestada Eileen Gu (Hiina), Hanna Faulhaber (USA), Fanghui Li (Hiina) ja Brita Sigourney (USA).

Finaali jõudsid veel Amy Fraser (Kanada), Devin Logan (USA), Kexin Zhang (Hiina), Saori Suzuki (Jaapan) ja Svea Irving (USA).

Finaalis on kõikidel sportlastel kasutada kolm katset, millest arvesse läheb parim. Naiste finaal toimub vaheldumisi meeste finaaliga.

Naiste finaal algab Eesti aja järgi laupäeva õhtul kell 19.45. Delfi Sport toob võistluse käigu lugejateni otseblogi vahendusel.

Lisaks rennisõidu finaalile lükati edasi ka naiste pargisõidu finaali. Kui esialgu pidi finaal kavas olema Eesti aja järgi laupäeva õhtul kell 23.00, siis nüüd lükati see täpselt 24 tunni võrra edasi. Esialgses ajakavas oligi pühapäev planeeritud varupäevaks, kui ilmastikuolude tõttu ei jõuta laupäevaks kõiki võistlusi ära pidada.