Kvalifikatsioonis sai Aigro kirja 130,5 meetrise õhulennu, mis andis 125,1 punkti ja 24. koha. Kevin Maltsev ennast lõppvõistlusele ei suutnud hüpata ning oli 123 meetrise hüppega 60.

Aigrol ei õnnestunud sel korral ühtki duelli võita, ega ka õnneliku kaotajana 30 parema sekka ehk teise vooru pääseda. 122,5 meetrit hüpanud eestlane kogus soorituse eest 111,3 punkti ja lõpetas võistluse 41. kohal. Duelli paariline endine turnee võitja sloveen Peter Prevc kandus seevastu 129 meetri kaugusele ja sai kirja 123,5p.

Siiani ei ole ükski Eesti suusahüppaja suutnud legendaarsel turneel end teise vooru hüpata ning selline väike, kuid Eesti suusahüpete jaoks märgiline saavutus jääb ootama järgmist korda.

Aigro ise oma tulemusega mõistagi rahule ei jäänud, kuid üldplaanis oli ta tehtud arenguga rahul: "Tänase kvalifikatsiooni hüppega jäin rahule, tegin hea hüppe. Võistlushüppel oli kohutav kiirus ja hüppeotsa peal alustasin tõukeliigutusega liiga kiiresti ja tõuge ei jätkunud edasi.

Turnee lõpptulemusega ma muidugi rahul ei ole, kuid kvalifikatsiooni tulemused olid mõned täitsa korralikud, millega jään rahule. Tulemus tulemuseks turneel, aga see samm mille edasi tegin võistluste käigus, oli raske kuid vajalik praegusel hetkel. Nüüd MK ka kohe siin otsa ja siis võtan korraks aja maha ja üritan ennast välja puhata, peale väga pikka ja rasket võistlusperioodi."

Maltsevi sõnul oli võistluse näol tegu väärt kogemusega: "Tuuriga võib rahule jääda. Minu jaoks oli see esimene turnee. Suutsin 2 korda põhivõistlusele saada ning näitasin ka päris häid hüppeid. Kahju küll, et see Oberstdorf ja Bischofsohfen nii läksid, aga pole hullu. Üldpildis on areng toimunud ja see annab motivatsiooni juurde."