Eestlanna sai avalaskumisel kirja 85,5 punkti ja teisel laskumisel suutis oma tulemust veel poole pügala võrra parandada. Parimat hoogu näitas aga kanadalanna Olivia Asselin, kelle tulemuseks märgiti teisel laskumisel koguni 93 punkti. Kolmas oli Hiinat esindav Eileen Gu, kes esimesel katsel küll kukkus, kuid tegi 90 punkti väärt sooritusega kena vigade paranduse.

Viimase ehk kaheksandana pääses laupäeval kell 23.00 algavale finaalvõistlusele peale hiinlanna Shuorui Yang 75,5 punktiga.

Enne võistlust:

Novembris Stubai MK-etapil võidutsenud Sildaru otsustas detsembri keskpaigas toimunud Dew Touri tuulisest pargisõidust loobuda, sest osalemine oleks hiljutist käevigastust arvestades olnud liiga ohtlik.

"Ma proovisin treeningul korduvalt hoogu saada ja mulle pandi isegi mingit kiiremat määret alla, aga midagi ei tundunud toimivat," selgitas 19-aastane freestyle suusataja, et oli hädas korraliku hoo leidmisega. "Peaaegu igal treeningkatsel hüppasin vähemalt ühest hüppest nukki ja lihtsalt tundsin, et ei ole mõistlik sellise hooga võistlema minna ja lisariske võtta," lausus Sildaru, kes pole seega juba pea poolteist kuud sellel konkreetsel distsipliinil võistelnud.

Kvalifikatsioonis osaleb kokku 25 sportlast ning eestlane asub võistlustulle kolmandana. Finaali pääsemiseks tuleb olla kaheksa parema hulgas.