Viimati PSV Eindhoveni ridades mänginud 30-aastane jalgpallur esindas rahvuskoondist kokku 19 kohtumises ja lõi selle aja jooksul kolm väravat. Tasub märkimist, et Pröpperi viimaseks koondisemänguks jäi 2019. aastal saadud 5:0 võit Eesti üle.

Karjääri lõpetamise peamise põhjusena tõi Pröpper välja selle, et kaotas Inglismaa kõrgliigas mängides armastuse jalgpalli vastu: “Välismaal mängides kadus mul armastus jalgpalli vastu. Mul oli raske kohaneda sellega, kuidas hektilises mängudegraafikus distsipliini hoida. Lisaks ei teinud olukorda paremaks ka see, et koroonaviirusest tingitult ei saanud ma pikka aega sõprade ja perekonnaga aega veeta.”

Inglismaal Brightoni eest nelja hooajaga 107 kohtumist pidanud Pröpper siirdus suvel tagasi kodumaale, et üritada jalgpallist taas rõõmu tunda, kuid tulutult.

“Eks näis, kas hakkan jalgpalli igatsema, aga olen valmis uutele asjadele keskenduma. Tahan tänada oma perekonda, sugulasi ja sõpru kogu toetuse eest ning nüüd on käes aeg neile tähelepanu pöörata,” sõnas Pröpper.