"Ütleme nii, et viimased kaks aastat pole olnud liiga edukad. Nüüd on mul hea võimalus töötada kuttidega koos ning ehitada hea auto," rääkis möödunud hooajal üldarvestuseks viiendaks jäänud Tänak väljaandele Autosport. "Isegi, kui alustasime veidi hilja ja oleme olnud arendustöödest veidi maas, on hea näha, et inimesed on kõvasti tööd teinud. Olen kindel, et suudame sel aastal kõvasti võidelda (konkurentidega)."

"Praegu pole õrna aimugi, missuguned on vahed. Kõigi jaoks on tegu väljakutsega," sõnas Tänak uue hooaja eel jõudude vahekorra kohta. "Me oleme keskendunud oma tööle ning nii kaua, kuni oleme oma tööga rahul, võime olla uhked. Auto valmib vaikselt. Potentsiaali sellel on ning meil tundub olevat hea pakett koos. Peame lihtsalt õppima ja mõistma, kuidas autot ära kasutada."

Tänaku sõnul on hooaja alguses kõige olulisem auto töökindlus. "Hooaja alguses vajame kilomeetrite kaupa kogemusi ning punkte. Kindlasti on vastupidavus jõudlusest olulisem, aga eks paista, (mis saama hakkab)," lisas ta. "Mehed annavad endast parima ning loodetavasti kõik toimib."

Monte Carlo MM-etapp peetakse 20. - 23. jaanuarini.