31-aastasest Trippierist saab seega Saudi Araabiast pärit omanike esimene suurost. Newcastle’il tuleb kogenud inglase eest lauale laduda 15 miljonit eurot. Erinevate boonustega võib see summa veel paari miljoni võrra kerkida, kirjutab Sky Sports. Üleminekut kinnitas ka tunnustatud üleminekuturu spetsialist Fabrizio Romano.

Inglismaa meedia teatel on kokkulepe üleminekusumma osas saavutatud ning Trippier lendab juba sel nädalal Inglismaale, et läbida meditsiiniline test. Väidetavalt soovis Atletico Trippieri jäämist, kuid äärekaitsja tahtis kangesti kodumaale naasta.

Newcastle’i peatreener Eddie Howe on ka varasemalt Trippieriga koostööd teinud. Nimelt tõi ta Trippieri 2012. aastal Manchester Cityst Burnleysse.

Newcastle’i omanikud soovivad alanud üleminekuaknas meeskonda tuua kokku neli mängijat.

31-aastane paremkaitsja on Atleticos mänginud kaks ja pool hooaega. Selle aja jooksul on ta klubi eest pidanud 83 kohtumist ning võitnud Hispaania meistritiitli. Enne seda kuulus Trippier neli hooaega Tottenhami ridadesse, kelle eest ta pidas 114 kohtumist ja lõi kaks väravat. Burnleys jäi tema saldo nelja hooajaga 185 mängu ja seitsme värava peale.

Inglismaa koondises on Trippier pidanud 35 kohtumist ja löönud ühe värava. Ainus tabamus sündis 2018. aasta MM-i poolfinaalis Horvaatia vastu. Lõppenud suvel toimunud EM-il kuulus Trippier inglaste algkoosseisu ka finaalis Itaalia vastu.