Eriksen sai südamerabanduse 12. juunil peetud EM-i kohtumises Soome vastu. Seni ei ole Eriksen jalgpalliväljakutele veel naasnud, kuid poolkaitsja sõnul on ta selleks peagi valmis.

„Minu suureks sihiks on mängida Kataris peetavatel maailmameistrivõistlustel,” sõnas Eriksen Taani Rahvusringhäälingule antud intervjuus.

„Olen selle peale algusest peale mõelnud. See on minu eesmärk ja unistus. See on loomulikult teine asi, kas mind ka meeskonda võetakse. Töötan siiski oma unistuse nimel,” lisas Eriksen DR-ile.

„Olen kindel, et suudan väljakule naasta, kuna tunnen end hästi. Füüsiliselt olen ma heas seisundis. Seega on minu järgmiseks sihiks mängida jalgpalli ja tõestada, et olen taas varasemal tasemel,” rääkis Eriksen, kelle sõnul on tema südamele tehtud erinevaid teste ja kõik on praeguse seisuga parimas korras.

Esialgu on Eriksen aga mängupaigata. Poolkaitsja senine tööandja Milano Inter lõpetas hiljuti Erikseniga koostöö, kuna Itaalias ei ole lubatud südamestimulaatoriga mängimine. Viimased kuu aega on Eriksen treeninud oma lapsepõlveklubi Odense juures.

Alles hiljuti kirjutas Inglismaa meedia, et mitmed Premier League’i klubid on Erikseni palkamisest huvitatud.