Alates 2004. aastast on autoralli MM-sarjas olnud ainult kolm maailmameistrit. Prantslased Sebastien Loeb ja Sebastien Ogier on kahepeale võitnud 17 MM-tiitlit. Neist esimese arvel on 9 ja teisel 8. Lisaks nimetatud meestele on seejärel maailmameistriks tulnud ka Ott Tänak, kes triumfeeris 2019. aastal.

Algaval hooajal on suur tõenäosus, et MM-sari võib saada uue tšempioni, kuna Ogier ei tee enam täishooaega kaasa. Nii Ogier kui ka Loeb on avaetapil Monte Carlos kohal, kuid seejärel osaletakse järgmistel etappidel episoodiliselt.

Seega küsibki DirtFish, kas tänavune aasta toob meile uue maailmameistri? „Loomulikult võib Ott Tänak võita oma teise MM-tiitli, kuid võttes arvesse tema kahte keerulist aastat Hyundais, siis mõjuks tema võit justkui esmakordse triumfina,” kirjutas väljaanne.

Tänaku peamisteks rivaalideks loetakse DirtFishi poolt tema tiimikaaslast Thierry Neuville’i ja Toyota esinumbriks kerkinud Elfyn Evansit. Võimalusi nähakse ka Toyota teisel numbril Kalle Rovanperäl ning M-Spordi esinumbril Craig Breenil.