Belglase sõnul ootab seoses hübriidtehnoloogia kasutusele võtmisega rallisõitjaid ees üks kõigi aegade raskemaid hooaegu üldse. "Minul ja tiimil on eesmärk ikka sama: võit," rääkis Neuville DirtFishile. "Olen veendunud, et see aasta tuleb üks kõige raskemaid, mis meil üldse olnud on. Nii palju uusi asju tuleb, lisaks veel tavalised raskused erinevate tingimuste näol, millega sõitjad rallidel silmitsi seisavad."

DirtFish uuris ühtlasi, kas Ogier' lahkumine tiitliheitlusest (prantslane hakkab uuel hooajal kolmandat Toyotat jagama Esapekka Lappiga - K.R.) teeb lahingu kuidagi lihtsamaks. "Ogier' lahkumine ei muuda midagi," vastas Neuville. "Kui pole Ogier'd, siis on Elfyn (Evans) või keegi teine või (Ott) Tänak."

"Väljakutse jääb ikka samaks - mullu oli Elfyni ja Ogier' vahel väga võrdne heitlus ning aasta varem oli olukord sama. Ogier' lahkumine ei vähenda tiitliheitluse elevust," arutles Neuville.

Belglasega nõustus Toyotasse naasnud Lappi. "Isegi, kui üks meister on eemal, on veel palju näljaseid sõitjaid, kes hakkavad tiitli nimel konkureerima," rääkis soomlane. "Me kõik teame, kes need on. Võib-olla segab üks sõitja taas kaarte segama. Sellest tuleb huvitav aasta."

Uus hooaeg algab 20. - 23. jaanuarini toimuva Monte Carlo MM-etapiga.