22-aastane keskkaitsja on varasema karjääri jooksul esindanud erinevaid Eesti noortekoondiseid kokku 45. Korral ning löönud ka ühe värava U19 ja kaks väravat U21 koondise eest, kirjutas Flora kodulehekülg.

FCI Levadias jõudis mängija koguda 41 kohtumist ja lüüa kolm väravat, Levadia duubelmeeskonna eest on mängija käinud väljakul 77 korda ning löönud samuti kolm väravat. Eelmisel aastal poole hooaja pealt Tammekaga liitunud keskkaitsja sai Tartu esindusmeeskonna eest kirja 15 kohtumist, millest 11 oli Premium liigas. Kokku on noor andekas kaitsja Eesti kõrgeimas jalgpalliliigas käinud platsil 44 korda.

“Floraga liitun väga hea tundega. Flora jäi minu valikuks, kuna Levadias ma soovitud mänguaega ei saanud ja mulle oli vaja keskkonna muutust,” ütles värske täiendus.

FC Flora spordidirektor Norbert Hurt: “Marko Lipp on hea keskkaitse kuju, keda oleme pikemat aega jälginud. Tegemist on tõsise ja tööka mängijaga, kellele meeldib kaitseliini juhtida. Mängu lugemine on tal kaitsefaasis heal tasemel ja talle meeldib palliga mängida. Loomulikult on kõike seda vaja nüüd realiseerida kõrgemal tasemel.”

Uus mängija uues klubis – kindel eesmärk ennast tõestada ja teenida mänguaega. “Isiklikud eesmärgid on mängida ennast põhikoosseisu ja sinna jäädagi ning tulla Eesti meistriks FC Floraga!” “Konkurents on hea, paneb kõiki rohkem pingutama trennides ja tänu sellele tõuseb kogu meeskonna tase,” lisas Lipp.

“Ootan juba tegelikult hooaja algust. Olin pikalt eelnevalt vigastatud ja sain mängida hooaja lõpus – mu mängunälg on väga suur. Treeningute tasemes ma ei kahtle, kuna tegemist on Eesti ühe parima klubiga.” ütles Lipp.