Koroonapuhangu tõttu pooleli jäänud U20 jäähoki MMilt naasnud venelased tõsteti koos tšehhidega lennukist välja, sest mängijad keeldusid näomaske kandmast ning tarvitasid väidetavalt alkoholi ja suitsetasid.

"Reeglid on kõigile ühesugused. Pole tähtis, kes sa oled. Eriti nii raskel ajal on distsipliin oluline. Karme reegleid peavad järgima kõik. Väga kurb, et meeskonna juhtkonnal ei õnnestunud poistele selgeks teha, et nad esindavad oma riigi au. See on kurb uusaasta lugu," ütles Fetissov, vahendab Gazeta.ru.

Venemaa noortekoondise peatreener Sergei Zubov ütles Sport-Expressile, et meeskond visati lennukist välja peamiselt seetõttu, et kõik ei kandnud korralikult näomaske. Ta eitas kategooriliselt alkoholi tarvitamist ja kinnitas, et Venemaa koondise mängijad käitusid normaalselt.

Venemaa jäähokiliit (FHR) on Calgary - Frankfurti lennul juhtunud intsidendi osas algatanud uurimise. Alaliit on palunud infot nii Kanada lennufirmalt, rahvusvaheliselt jäähokiföderatsioonilt kui kolmelt rahvusmeeskonnalt, kellega koos pidi Venemaa koondis Euroopasse lendama.

Loe skandaalist lähemalt SIIT.