"Ootan juba, et saaksin ennast proovile panna Eesti kõige suuremas ja edukamas klubis – tahan ennast tõestada, et saan konkurentsirohkes keskkonnas hakkama," ütles Järviste Flora Facebooki lehel.

Floraga on Järvistel oma ajalugu. 2020. aasta mais toimunud kohtumises läks tal teravaks ütlemiseks Flora keskväljamaestro Konstantin Vassiljeviga, kellel ta lubas "põlved sisse lüüa" ja tema karjääri lõpetada.

Kui Vassiljev kohtumise lõpuminutitel ausa mängu vaimus küljejoone taga palli Tammekale loovutada ei tahtnud, ütles Järviste: "Kui sa palli ei anna, löön sul põlved niimoodi sisse, et sa ei mängi enam kunagi."

Hiljem tunnistas Järviste Delfi vahendusel, et kees üle ja vabandas vanameistri ees: "Jalgpall on emotsionaalne mäng ning tunded keevad üle. Seetõttu ütlesin välja sõnad, mida tegelikult ei mõelnud, kuid mille eest pean nüüd vastutama. Austan väga Vassiljevit inimesena ja mängijana ning seega soovin tema ees vabandada."

Järviste liitumine võib viidata, et Flora on ühele oma praegustest keskväljameestest välisklubi leidnud. Potentsiaali karjääris samm edasi astuda oleks näiteks Markus Poomil või Markus Soometsal.