U-16 koondis (Heili Merisalu, Emilia Šapovalova, Marti Joost, Rene Leeman, Karl Aksel Männik, Andrei Schmidt) läks pärast Läti alistamist 100:57 esikohamängus vastamisi Leeduga. Merisalu viis naisüksikmänguga Eesti ette 20:13 ning meesüksikmänguga kasvatas Joost vahe 40:29-le. Heas rütmis jätkati ka paarismängus. Naispaaride järel oli seis 60:45, meespaaride järel juba 80:53 ning Schmidt ja Šapovalova jõudsid segapaarismängus sajanda punktini hetkel, mil leedulastel oli punkte 64.

Eesti U-18 koondisel (Elisaveta Berik, Emili Pärsim, Marelle Salu, Kerttu Voore, Roland Kutsei, Chris Robin Talts, Hugo Themas) oli Valgevenega hoopis tasavägisem esikohaheitlus. Berik jäi üksikmängus kaotusseisu 10:20, Kutsei vähendas vahet kahe punkti võrra (32:40), kuid pärast naiste paari juhtis Valgevene taas kümne punktiga, 60:50. Themas ja Talts asusid hooga asja kallale ning enne otsustavat segapaarismängu oli meie kaotusseis vaid kolm punkti, 77:80. Themase ja Salu ladusast koostööst saabus kohe viik ning peagi juhtis juba Eesti 84:83. Väljakupoolte vahetuseks oli meie paar ees 90:85 ning lõpuks kasvas vahe seitsmele punktile, 100:93.

Üksikmängudes eestlastele kolm esikohta

Nelja riigi sulgpallinoorsugu alustas endi seast parimate selgitamist esmaspäeval. Üksikmänguturniiridel kuulus meie omadele kolm esikohta kuuest. U-14 vanuseklassi poisse kogunes Liepajasse vaid kuus ning nii mängiti omavahel üheringiline turniir. Ainsa eestlasena kaasa löönud Marti Joost (Nõo SK) võitis kõik vastased (ühe ilma mänguta) ja sai esikoha.

U-16 vanuseklassis mängisid play-offi finaalis kaks eestlast, Andrei Schmidt (Triiton) ja Rene Leeman (Tallinna Sulgpallikeskus). Kolmegeimilises heitluses sai algedu tartlane (21:14), kuid võitjana väljus lõpuks siiski tallinlane (21:10, 21:15). U-18 vanuseklassis nägi läti publik veel üht eestlaste omavahelist finaali, milles Hugo Themas lõi oma klubikaaslast Triitonis Roland Kutseid 21:12, 21:18. Vanimate neidude seas mängis end finaali Emili Pärsim (Triiton), kuid pidi seal tunnistama Läti esireketi Anna Kupča paremust 21:14, 21:16.

Themas võidutses ka mõlemas paarismängus

Hugo Themas lisas esmaspäeval saadud üksikmängu esikohale teisipäeval parima tiitli ka meespaaris- ja segapaarismängus. U-18 vanuseklassi noormeeste paarismängus jagasid kaks kõrgemat kohta eestlased omavahel. Võitlust oli, sest Balti meistri selgumiseks tuli mängida kolm geimi. Esimeses jäid peale triitonlased Themas ja Schmidt peale 21:11, teises Leeman ja Chris Robin Talts (Tallinna Sulgpallikool) 21:16. Ka otsustavas geimis mängiti 37 punkti ning esimestena said 21 täis tartlased.

Segapaarismängus jõudis alagruppidest veerandfinaali neli Eesti paari ning kaks neist mängisid end ka finaali. Hugo Themas kroonis end Liepaja turniiri kolmekordseks võitjaks koos Marelle Saluga. Finaalis Taltsi ja Pärsimi vastu küll avageim kaotati 11:21, kuid järgmised kaks võideti võrdse tulemusega 21:12.

Neidude paarismängus hõivasid eestlannad küll kolmest kohast poodiumil kaks, kuid võit jäi Lätimaale. Anna Kupča ja Annija Rulle-Titava võitsid Pärsimi ja Marelle Salu (Triiton) vastu esimese geimi 21:17, kuid teises jäid peale Tartu neiud 21:14. Kolmas geim lõppes nii nagu esimenegi ja samade numbritega Kupča ja Rulle-Titava meistritiitliga. Poolfinaalis Pärsimile ja Salule alla jäänud Elisaveta Berik (Triiton) ja Kerttu Voore (Nõo SK) said pronksi.

Marti Joosti (Nõo SK) tavapärane partner Rasmus Roogsoo (Triiton) Liepajasse ei sõitnud ning nii tuli tänavusel U-15 vanuseklassi Eesti noortemeistril noormeeste paarismängus jõud ja oskused ühendada koos klubikaaslase Karl Aksel Männikuga. Uus kooslus saavutas turniirisüsteemis ühe võitu ja kokkuvõttes kolmanda koha. Neidude paarismängus lõpetasid Heili Merisalu (Nõo SK) ja Emilia Šapovalova (TÜASK) koha võrra kõrgemal, teisena. Segapaarismängus said Šapovalova ja Karl Aksel Männik lõpuks ka poodiumi kõrgeimale astmele tõusta, sest finaalis tehti tuul alla valgevenelastele Ivan Lipikule ja Polina Tolmatšovale 21:11, 21:14.