Koppel töötas alates 2016. aasta lõpust Tartu Tammeka peatreenerina. Septembri alguses lõpetas klubi aga Koppeliga enneaegselt lepingu.

"Hea meel on liituda Nõmme Kalju treeneritetiimiga, sest klubi poolt ette antud arenguvisioon on põnev ja väljakutsuv. Annan endast parima, et meeskonna arengut toetada ja pakkuda neile parim võimalus edu saavutamiseks." ütles Koppel Kalju pressiteenistusele.

Kalju pole veel teatanud, kellest saab klubi uus peatreener. Pressiteate kohaselt avalikustatakse see 2022. aasta alguses.

"Kalju on alati soovinud klubi ajalugu positiivselt mõjutanud jalgpallureid hoida oma tegemiste juures, Nõmme vapitunnetus tähendab meie kollektiivile väga palju. Kaido Koppel oli Kalju esindusmeeskonna liige aastal 2012, kui klubi võitis oma esimese meistritiitli," lisas klubi spordidirektor Argo Arbeiter. "Kaido viimased aastad on möödunud Tartus, kus ta on teinud suurepärast tööd Tammeka peatreenerina ning tema teadmistepagas ja meeletu töötahe on Kalju treeneritetiimis oodatud ja kõrgelt hinnatud väärtus."