Vastavalt WBC pingerivile on Whyte esimese väljakutsuja staatuses ning peaks saama võimaluse tiitlile heidelda. Siiski soovib Whyte matši eest teenida ka vähemalt 10 miljonit eurot. See summa on Fury leeri jaoks aga vastuvõetamatu. Fury esindajad on välja öelnud, et nad on valmis auhinnafondi jagama nii, et Whyte saab sealt endale 25 % ja Fury 75 %. Praegu ollaksegi seisus, kus protsente ja summasid hakatakse paika panema kohtusaalis.

Kuna Fury soovib aga tuleval aastal pidada vähemalt kolm matši, siis otsib tema tiim praegu Whyte’ile asendajat. Fury promootor Bob Arum ütles teisipäeval iFL TV vahendusel, et Fury võimalikeks vastasteks on soomlane Robert Helenius või ameeriklane Andy Ruiz juunior.

„Andy Ruiz on üks võimalus ja teine on Helenius. Suur soomlane oskab väga võimsalt lüüa,” teatas Arum. „Need on kaks peamist varianti. Kui Fury kohtub Heleniusega, siis peetakse matš Manchesteris. Kui tuleb aga matši Ruiziga, siis peetakse see Las Vegases.”

Fury tahab oma järgmise matši pidada märtsis. Kui ta lähebki vastamisi Ruizi või Heleniusega, siis selles duellis WBC meistrivööd aga mängus ei oleks.