Pärast skandaalset Abu Dhabi viimast etappi, kus Max Verstappen möödus viimasel ringil Hamiltonist ja tõusis uueks F1 maailmameistriks, et ole britt andnud meediale ühtegi kommentaari.

Hamilton pole alates 11. detsembrist teinud Instagrami ega Twitterisse ühtegi postitust ning on näiteks loobunud F1-sarja jälgimisest sotsiaalmeedias.

Nicolas Hamilton avas nüüd veidi tagamaid, miks vormeliäss vaikib. "Ma arvan, et ta teeb sotsiaalmeediast väikest pausi. Ma ei saa teda selles süüdistada. Sotsiaalmeedia võib olla väga toksiline paik. Kuid temaga on kõik korras,," rahustas Nicolas Hamiltoni poolehoidjaid.

Eile oli Hamiltoni teemal sõna võtnud ka Mercedese F1 tiimi juht Toto Wolff. "Me kõik üritame oma emotsioonidega toime tulla ja Lewis meist kõige enam. Ta oli maailmameistritiitli võidus kinni kuni viimase ringini, kuid siis võeti temalt kõik ära. Mõistagi kaotad sa usu, kui sa ei saa aru, mis toimub. Ta vaikib, sest tal pole olukorra kirjeldamiseks ka sõnu," rääkis Wolff Motorsport-total.com-ile.