52-aastaselt lahkunud Hugo Maradona oli samuti endine jalgpallur, kirjutab Gazzetta dello Sport. Sarnaselt oma kuulsale vennale oli Hugo väike ja osav ründav poolkaitsja. Ta ei võitnud karjääri jooksul nii kõlavaid tiitleid kui maailmameister Diego, kuid tegi siiski korraliku profikarjääri.

Hugo Maradona mängis Buenos Airese klubis Argentinos Juniorsis nagu Diego oma nooruspäevil. Ta siirdus varakult Euroopasse, esindades teiste seas Ascolit Itaalias, Rayo Vallecanot Hispaanias ja Viini Rapidi Austrias.

Aastatel 1988-1989 aitas argentiinlane Rayo Vallecano Hispaania kõrgliigasse. Hugo Maradona lõi sel hooajal Hispaania klubi särgis 35 kohtumisega kokku kuus väravat. Järgmisel hooajal Hispaania kõrgliigas sai ta kontosse 29 mängu ja kolm väravat.

Kõige paremini mäletatakse nooremat Maradonat Jaapanis, kus ta esindas 1990. aastatel kolme erinevat klubi nii meistri- kui esiliigas.

Pärast noortetreenerina tööle asumist kolis Hugo Maradona elama Itaaliasse.

Diego Maradona suri teatavasti eelmise aasta novembris 60-aastaselt. Diegol ja Hugol on veel üks vend - 1966. aastal sündinud Raul “Lalo” Maradona.