Red Bulli noortesüsteemist läbi tulnud Gasly teenis 2019. aastaks võimaluse Red Bulli F1 tiimis. Juba hooaja keskel kukutati ta aga tagasi sõsartiimi Toro Rossosse (praegune AlphaTauri).

AlphaTauris on Gasly viimasel kahel hooajal näidanud kohati suurepäraseid esitusi. Mullu teenis ta Itaalias üllatuslikult karjääri esimese etapivõidu, tänavu Bakuus pälvis ta kolmanda koha. Stabiilsete esituste abil suutis ta AlphaTauriga lõpetada tänavuse aasta üheksandal kohal.

Järgmisel hooajal jätkab Gasly taas AlphaTauris, sest Red Bull otsustas Max Verstappeni kõrval lepingut pikendada Sergio Pereziga (31). Gasly jaoks on suur küsimärk aga 2023. aasta, kus ta soovib teha sammu karjääris edasi.

"Sellest saab minu karjääri võtmeüleminek," sõnas ta portaali GPFansi vahendusel. "Peame vaatame, mis on Red Bulli visioon järgmiseks kaheks aastaks. Olen nendega juba kaheksa aastat koos olnud, see on pikk aeg."

"Peame vaatama, mida nad teevad Maxiga ning kuidas nad edasi liiguvad," jätkas prantslane. Gasly esimene eelistus oleks pääseda tagasi Red Bulli, kuid igal juhul soovib ta jätkata karjääri mõnes tipptiimis. "Pean mõtlema enda karjääri peale. Olen jätkuvalt väga noor - 25 -, aga minu eesmärk on olla esimene valik, kui kuskil koht avaneb. Kõik kaheksa meest, kes minust tänavu eespool lõpetasid, kuuluvad nelja parimasse tiimi. Minu jaoks on oluline näidata, et kui kuskil koht avaneb, olen mina loogiline valik."

"Ma ei tea, mida Red Bull plaanib. Nad ütlevad, et 2023. aastaks võib tekkida võimalus," lisas Gasly.

Gasly soov AlphaTaurist lahkuda tähendab, et teoorias avaneb 2023. aastaks vähemalt üks koht. Sinna ihuvad hammast mõistagi kõik Red Bulli juuniorid kaasa arvatud Jüri Vipsiga. AlphaTauri teise sõitja, jaapanlase Yuki Tsunoda (21) praegune kontraht tiimiga lõppeb samuti 2022. aasta järel.