BNSi majandusajakirjanik Mariann Järvela tutvustab oma ettekandes oma teooriat sellest, miks peaksid jalgpallitähed ka väljaspool võistlusareeni moraalselt käituma. Dramaturg Eero Epner räägib värvikalt sellest, kuidas tema meelest on jalgpalli mängimine muutumas paljudele harrastajatele keerulisemalt kättesaadavaks, pedagoog Indrek Lillemägi selgitab aga seda, kuidas saab jalgpalli abil seletada ka keerulisi haridusküsimusi.

Tippkohtunik Kristo Tohver selgitab seda, miks nii tema kui teised kohtunikud väljakul eksivad ning mida saaks teha nende olukordade vältimiseks, usundiloolane Ringo Ringvee peatus aga jalgpalli ja religiooni seostel ning sellel, kuidas paljude tänaste tippklubide juured peituvad juba enam kui sada aastat tagasi koguduste poolt tehtud otsustes.

Lisaks viiele ettekandele on kokkuvõte tehtud ka konverentsi lõpetanud vestlusringist, kus Joosep Susi, Raul Rebane, Jüri Kolk ja Priit Strandberg arutasid jalgpallikommentaatori töö nüansside üle ja rääkisid sellest, mida nemad kommentaatorite puhul hindavad ja põlgavad.

Jätkub juba 30 aastat kestnud ning Sporditähe ajakirjast alguse saanud traditsioon, kus Jalka nimetab erinevates kategooriates aasta laureaate ning paneb kokku Eesti sümboolse koondise 2021 – seekord katkes sümboolse koondise puhul sealjuures üks 16 aasta pikkuseks kujunenud seeria, debütante on 11 seas kolm.

Jätkub detsembri numbris alguse saanud Tarmo Lehiste suur intervjuu, kus endine vutiagent meenutab muuhulgas seda, kuidas üks Ragnar Klavani suurtest üleminekutest kulmineerus Eesti Jalgpalli Liidu tänase peasekretäri Anne Rei pulmapeol. Ajaloo külgedel on sedapuhku luubi all 1962. ja 1966. aasta MM-finaalturniirid. Seitsmel leheküljel avaldatakse ka lõppenud hooajast kõik täiskasvanute meistrivõistluste tabelid ning muud põnevat statistikat.

Postril on värske Eesti meister FCI Levadia.