Artiklis, mille põhifookuses on Hamburgi karm treeningrežiim - Towers kogunes treeningule nii 24. kui ka 25. detsembril, sest neil seisab täna kell 19 kohtumine Giesseni meeskonnaga -, on välja toodud, et Fenerbahce pakkus Kotsari eest umbes 200 000 eurot.

"Pärast konsulteerimist omanikega jäi spordidirektor Marvin Willoughby endale kindlaks ja keeldus. Eestlase lahkumine oleks Towersi hooaja play-off'i eesmärkidele valus hoop," kirjutab ajaleht.

Ühes paar päeva varasemas artiklis kirjutas Hamburger Abendblatt, et Fenerbahce võttis ühendust Kotsari agendi Bennet Ahnfeldtiga ning Kotsari endaga jõuti kiirelt kokkuleppele.

Kuna Towersi spordidirektor üleminekule käe ette pani, tõi Fenerbahce teisipäeval meeskonda hoopis 24-aastase ameeriklase Jehyve Floydi, kes toodi üle Ateena Panathinaikosest.

Ajaleht tunnustab Kotsarit selle eest, et ta ei lasknud end luhta läinud üleminekust häirida, vaid tegi kolmapäeval EuroCup sarjas Trento vastu järjekordse tugeva mängu. Ta tegi Hamburgi 99:90 võidumängus kaksikduubli 15 punkti ja 11 lauapalliga.